Fogfehérítés

A fogfehérítés a fogászat egy kozmetikai irányultságú szolgáltatása. Ha valakinek félelme van az egyébként szükséges, és manapság szinte teljes egészében fájdalommentes fogászati kezelésektől, a fogfehérítéstől akkor sem kell tartania, mert semmiféle kellemetlenséggel, fájdalommal vagy injekcióval nem jár.

Philips ZOOM! WhiteSpeed

Fogászatunk a legújabb amerikai rendszert a Philips ZOOM WhiteSpeed-et használja. A Philips Zoom bizonyítottan akár nyolc árnyalattal is fehérebb fogakat eredményez. Míg más fogfehérítő termékek károsíthatják fogait és ínyét, a Philips ZOOM és a Relief ACP a fehérebb fogak mellett a fogzománc védelméről is gondoskodik, így az eljárás teljesen biztonságos; ínye speciális bevonatot kap mielőtt a fogorvos felviszi a fehérítő pasztát. A Philips ZOOM a jobb eredményekért fénnyel aktivált technológiát alkalmaz, mely akár 40%-kal is javíthatja a fehérítés eredményét, mint a nem fénnyel aktivált rendszerek. A Philips Zoommal a fehér fogak egészségesek maradnak. A rendelői fehérítés után otthoni fehérítő szettet adunk páciensünknek, hogy akár évekig megőrizze az elért színt. Ebben a Philips ZOOM DayWhite és NiteWhite rendszere lesz segítségünkre.

A minél tökéletesebb végeredmény érdekében a fehérítés előtt fogkőeltávolítást szükséges végezni, hogy eltávolítsuk fogakon lévő esetleges szennyeződéseket, illetve lepedéket.

VAN-E MELLÉKHATÁSA A FOGFEHÉRÍTÉSNEK?

A Philips ZOOM WhiteSpeed fogfehérítésnek nincs mellékhatása, biztonságos, fájdalom vagy érzékenység egyáltalán nem tapasztalható a fehérítés alatt. A fogorvosi rendelőnkben alkalmazott és otthoni Zoom termékek az egyetlen olyan fogfehérítési megoldást képviselik, amely a klinikailag igazoltan a fogérzékenységet csökkentő, a fogzománcot erősítő és fogakat ragyogóbbá és simábba varázsoló ACP-t (amorf kalcium-foszfátot) használ.

ELHALT ILL. GYÖKÉRKEZELT FOGAK FEHÉRÍTÉSE LEHETSÉGES-E?

Igen, lehetséges. Ilyen esetekben a fogat kívülről és belülről egyaránt fehéríteni kell. A gyökérkezelt fogak elszíneződését bizonyos bomlástermékek, másrészt nem élő voltuk okozza.

MIBEN KÜLÖNBÖZIK AZ OTTHONI ÉS A RENDELŐI FOGFEHÉRÍTÉS?

Otthoni fogfehérítés alatt azt a módszert értjük, amikor a fogorvos által készített lenyomat alapján kivitelezett fogfehérítő sín és egy speciális, az orvos által átadott fogfehérítő anyag segítségével a páciens önállóan, otthon végzi a fogfehérítést. A kezelés hatékony, hátránya viszont, hogy hosszabb ideig tart. A rendelői fogfehérítés ezzel szemben körülbelül 45 percet vesz igénybe. Ennek során az otthoni fogfehérítéshez használthoz hasonló, de nagyobb koncentrációjú anyagot alkalmazunk, és az anyag katalizátoraként egy e célra kifejlesztett lámpát alkalmazunk. Így érhetünk el biztonságos, gyors és feltűnő eredményt.

Kapcsolatfelvétel

Kérdés, időpontfoglalás esetén keressen minket bátran az alábbi űrlap kitöltésének a segítségével.

  Kérjük adja meg személyes adatait


  A *-gal megjelölt részek kitöltése kötelező. Adatait kizárólag kapcsolattartás céljából kezeljük, marketing jellegű megkeresésekre azokat nem használjuk fel!

  Elérhetőségeink

  Kapcsolat

  telefon
  06-30/5637-537 (munkanapokon 10-18 között)
  terkep
  1094 Budapest, IX. kerület
  (Rehabilitációs terület),
  Viola utca 39.
  (Viola utca Tűzoltó utca sarok)

  Nyitva tartás

  nyitvatartas
  Hétfő 8:00-20:00
  Kedd 8:00-20:00
  Szerda 8:00-20:00
  Csütörtök 8:00-20:00
  Péntek 8:00-15:00

  Megközelítés

  metro
  Klinikák 3-as metró állomástól 2 perc gyalog
  villamos
  4-6 villamos Mester utcai megállótól 6 perc gyalog
  auto
  Jelen pillanatban zajló építkezések miatt autóval az Üllői útról bekanyarodva a Viola utca felől érdemes a rendelőt megközelíteni. Parkolás napközben az utcán megoldható vagy 450 méterre a Liliom utcában található parkolóházat érdemes igénybe venni!